Iedereen telt mee

STH gelooft in een samenleving waarin iedereen meetelt en gelooft in de mogelijkheden die mensen hebben. Bij STH bieden we jou daarom de kans om je talenten te ontwikkelen en ervaring op te doen. Ben jij die leergierige student die onze sociale wijkteams graag komt versterken? Bekijk hieronder onze stagevacatures of stuur een open sollicitatie.

Actuele stages

Stagiair Sociaal werker Jeugd & Gezin (HBO)
Bij Sociale Teams Helmond zijn we op zoek naar leergierige stagiaires. Zit je in het derde jaar van jouw studie Social Work of Pedagogiek? En ben jij gemotiveerd om onze sociale wijkteams te versterken? Dan komen wij graag met je in gesprek over de functie Stagiair Sociaal werker Jeugd & Gezin (HBO).
Stagiair Sociaal werker Volwassenen (HBO)
Bij Sociale Teams Helmond zijn we op zoek naar leergierige stagiaires. Zit je in het derde jaar van jouw studie Social Work? En ben jij gemotiveerd om onze sociale wijkteams te versterken? Dan komen wij graag met je in gesprek over de functie Stagiair Sociaal werker Volwassenen (HBO).

Wanneer kan ik beginnen?

Stagiaires starten bij ons in februari en september, met uitzondering van afstudeeropdrachten. De stageplanning is gericht op deze twee instroommomenten. Wil jij vooroplopen en je enthousiasme tonen? Dan is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren voor een stageplaats bij Sociale Teams Helmond? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar stage@sthelmond.nl

"Ik kan bij STH mijn kennis goed verbreden"

Noa van Moorsel

Wat ik zo leerzaam vind aan het stage lopen bij STH is dat je met allerlei verschillende hulpvragen aan de slag kan gaan. De variatie in het werk en de verschillen in mensen zorgt ervoor dat het interessant blijft. Hierdoor kan ik bij STH mijn kennis goed verbreden.