Hulp bij verbroken relatie/echtscheiding

Voor en door mannen

Bij M-powerment draait alles om jouw herstel en het (her)vinden van evenwicht in je leven na een verbroken relatie of echtscheiding. Het kan een uitdagende tijd zijn, waarin je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Misschien maak je je zorgen over je rol als vader en heb je het gevoel dat je het niet meer kunt waarmaken. Het kan zelfs zijn dat je (te) veel conflicten hebt met je ex-partner, of weet je niet meer hoe je verder moet en heb je het gevoel geen controle meer te hebben over je leven. Als je jezelf in deze situatie herkent en je graag verandering wilt, dan kan M-powerment iets voor jou betekenen.

Wat leer je tijdens deze training?

Aan het einde van de training heb jij je emoties beter onder controle, weet je wat vaderschap betekent en hoe dit bij jou past. Je kan beter afwegingen maken, je zit prettiger in je vel en je bent sterker in relaties met de mensen om je heen. 

We praten met elkaar over de verschillende thema's en doen fysieke oefeningen. 

M-powerment


M-Powerment is een nieuwe training die is ontwikkeld door Roel van Ede van der Pals en Ronald van der Wegen. Door hun ervaring en expertise in het vak, is deze training ontstaan. In de training ga je specifiek in op de uitdagingen waarmee je als man te maken kan krijgen na een verbroken relatie. Je wordt daarin ondersteund bij het verkennen van je emoties, het ontwikkelen van gezonde communicatievaardigheden en het herontdekken van je eigen kracht.

  Praktische informatie

  Kosten: deelname is gratis.
  Wanneer: vijf bijeenkomsten van 1,5 uur
  Waar: In wijkhuis de Westwijzer, Cortenbachstraat 70, 5707TJ Helmond
  Aanmelden: stuur een e-mail naar groepswerk@sthelmond.nl of bel naar 088-0017300


  Data workshops

  21-3-2024

  4-4-2024

  18-4-2024

  2-5-2024

  Tijden van 16.00 - 19.00 uur

  Locatie: Westwijzer, Cortenbachstraat 70 in Helmond