Wil je met ons aan de slag?

Wil je aan de slag bij Sociale Teams Helmond? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv. Eerst meer weten? We staan je graag te woord. Je kunt je sollicitatie of contactverzoek mailen naar solliciteren@sthelmond.nl.

Bekijk onze openstaande vacature(s) hiernaast.

Volg jij een opleiding in het maatschappelijk domein en wil je je kennis en ervaring uitbreiden met een praktijkplaats? Dan kun je terecht bij onze organisatie. Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor derdejaars hbo-studenten. Wil je meer informatie ontvangen? Mail dan naar stage@sthelmond.nl.
Lees het interview met Irske Wassenberg voor de eerste ervaringen bij Sociale Teams Helmond.


Lees ook het interview met Roy Ploegmakers over de werkwijze van Sociale Teams Helmond.


Sociaal Werker professional ouderen (intramuraal) - LENTL
Als autonome sociaal werker werk je graag met veel verschillende mensen samen. Je bent een schakel tussen ouderen, hun sociaal netwerk, de wijk, de zorg en professionals met verschillende achtergronden. Je hebt een actieve rol om te bouwen aan thema’s als welzijn, wonen en zorg.

Je gaat als sociaal professional ouderen 28 -32 uur in de week werken aan het project ‘GeWoon Thuis in Sevenum’. Hierbij richt jij je op sociaal werk in een intramurale woonzorgomgeving. Het gaat hierbij niet over traditioneel casuswerk, waarbij individuele problemen worden aangepakt. Jouw werk is gericht op het collectieve welbevinden en levenskwaliteit van de gehele gemeenschap. Deze functie is onderdeel van een pilot, je kunt met ons samen bouwen aan de invulling hiervan. Jouw functie en rol is dus nieuw voor de organisatie. Dit betekent dat je ook een ambassadeursrol hebt over de inzet van sociaal werk in een intramurale setting.

We hebben een transparante werksfeer en gaan (op een leuke manier) doelgericht te werk. We zoeken een enthousiaste aanpakker die zich wil verdiepen in andere professies, zodat je ook goed op de hoogte bent van de inhoud van hun werk. Ook vinden we het belangrijk dat je zelfstandig en projectmatig kunt werken.
Jeugdprofessional (HBO)
Als Jeugdprofessional ondersteun jij inwoners zodat zij optimaal aan de samenleving kunnen (blijven) deelnemen. Om dit te bereiken bekijk je een (hulp)vraag van verschillende kanten en bied je integrale ondersteuning gericht op alle leefgebieden. Je biedt de ondersteuning zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. Daarbij sluit je aan bij voorliggende voorzieningen in de sociale basis en werk je intensief samen met samenwerkingspartners en vrijwilligers. Je werkt zoveel mogelijk preventief, collectief, vindplaatsgericht en outreachend. Je signaleert, agendeert en behartigt belangen op basis van vragen of signalen uit het veld.

Vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt. We denken graag met je mee. We zijn telefonisch en via mail bereikbaar. Op de contactpagina vind je hoe je ons kunt bereiken.

Vragen?

Heb je vragen over een vacature of gewoon vragen over werken bij Sociale Teams Helmond? Stuur ons dan een berichtje!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.