Wil je met ons aan de slag?

Wil je aan de slag bij Sociale Teams Helmond? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv. Eerst meer weten? We staan je graag te woord. Je kunt je sollicitatie of contactverzoek mailen naar solliciteren@sthelmond.nl.

Bekijk onze openstaande vacature(s) hiernaast.


Lees het interview met Irske Wassenberg voor de eerste ervaringen bij Sociale Teams Helmond.


Lees ook het interview met Roy Ploegmakers over de nieuwe werkwijze van Sociale Teams Helmond.


Gedragswetenschapper (WO)
Je geeft vakinhoudelijk ondersteuning, adviseert en coacht (jeugd)professionals ten aanzien van kernbeslissingen rondom veiligheid en het plan van aanpak, zodat zij jeugdigen en/of hun gezin professioneel kunnen begeleiden. De jeugdprofessionals blijven zelf verantwoordelijk voor de casuïstiek en betrekken de gedragswetenschapper wanneer dat nodig is bij het nemen van kernbeslissingen en in alle gevallen waarbij onveiligheid dreigt. Je neemt actief deel aan relevante externe overleggen en bouwt aan een netwerk ten behoeve van de inhoudelijke ontwikkeling.
Sociaal werker Jeugd & Gezin (HBO)
Als sociaal werker Jeugd & Gezin ondersteun jij inwoners zodat zij optimaal aan de samenleving kunnen (blijven) deelnemen. Om dit te bereiken bekijk je een (hulp)vraag van verschillende kanten en bied je integrale ondersteuning gericht op alle leefgebieden. Je biedt de ondersteuning zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. Daarbij sluit je aan bij voorliggende voorzieningen in de sociale basis en werk je intensief samen met samenwerkingspartners en vrijwilligers. Je werkt zoveel mogelijk preventief, collectief, vindplaatsgericht en outreachend. Je signaleert, agendeert en behartigt belangen op basis van vragen of signalen uit het veld.
Sociaal werker Jeugd & Gezin (HBO) | 28 uur

Daarnaast hebben wij ook een vacature per 18-10-2022 voor een Sociaal werker Jeugd & Gezin (28 uur) voor bepaalde tijd i.v.m. zwangerschapsverlof van een sociaal werker. 

Sociaal werker Jeugd & Gezin (HBO) | 36 uur
Daarnaast hebben wij ook een vacature per 20-2-2023 voor een Sociaal werker Jeugd & Gezin (36 uur) voor bepaalde tijd i.v.m. zwangerschapsverlof van onze sociaal werkers.

Vragen over onze vacatures?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt. We denken graag met je mee. We zijn telefonisch en via mail bereikbaar. Op de contactpagina vind je hoe je ons kunt bereiken.

Vragen?

Heb je vragen over een vacature of gewoon vragen over werken bij Sociale Teams Helmond? Stuur ons dan een berichtje!

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.