Resultaten Ervaringswijzer

Mooie resultaten uit de Ervaringswijzer

Afgelopen jaar hebben we via Ervaringwijzer input opgehaald bij de inwoners van Helmond. Dit is opgehaald in de periode van 7 april t/m 31 december 2023.
We zijn trots op deze resultaten en willen dit graag delen.

Van de 175 respondenten, met een responspercentage van 31%, ontvingen we waardevolle feedback. Onze diensten werden gemiddeld gewaardeerd met een score van 8,7.

De feedback benadrukte vooral de positieve ervaringen met de hulpverlening, waarbij gebruikers aangaven zich serieus genomen te voelen en tevreden te zijn met de geboden ondersteuning. Daarnaast waren er verbeterpunten, met name gericht op het stroomlijnen van de aanvraagprocedure.

Enkele quotes uit de Ervaringwijzer:
'Er is heel fijn nagedacht en er is ook samengewerkt met andere partijen. Toen het nodig bleek om buiten de lijntjes te kleuren zijn er passende oplossingen gevonden!'
'Thuissituatie met mijn oudste zoon is verbeterd. Ik ben na de breuk met mijn partner veel sterker in mijn schoenen komen te staan.'
'Ik zie weinig verbeterpunten. Vooral zo doorgaan! Voor mij de juiste zorg!'


De input van de inwoners helpt ons om ons werk verder te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de inwoners van Helmond. We zijn blij met deze feedback en trots op onze sociaal werkers.


Publicatiedatum: 06 april 2024