Open inloop Mierlo-Hout biedt ondersteuning

en informatie voor de gemeenschap

De open inloop Mierlo-Hout zal vanaf 4 september elke maandagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur plaatsvinden in Wijkhuis de Geseldonk. Het adres is Cederhoutstraat 44. Deze “Open Inloop” is bedoeld om ondersteuning, informatie en een luisterend oor te bieden aan de bewoners van Mierlo-Hout.
Alle inwoners van Mierlo-Hout zijn van harte welkom om tijdens de Open Inloop langs te komen en vragen te stellen op verschillende gebieden, waaronder gezondheid, welzijn en wonen. Of het nu gaat om vragen over zorg, verwerking, relaties, opvoeding, echtscheiding, formulieren, toeslagen, eenzaamheid, assertiviteit, weerbaarheid, identiteit, veilig en prettig wonen in de wijk. Voor alle gebieden zijn er mensen aanwezig, die u kunnen helpen.

Daarnaast biedt de open inloop Mierlo-Hout ook ondersteuning bij het vinden van een maatje of hulp bij klusjes. Bezoekers kunnen ook informatie verkrijgen over lokale activiteiten en voorzieningen in de buurt. Het is tevens een gelegenheid om anderen te ontmoeten of om simpelweg een luisterend oor te vinden.

In samenwerking met:

Verschillende organisaties zijn aanwezig om hun expertise en diensten aan te bieden. Dit zijn onder andere “Kansrijk Mierlo-Hout”, Sociale Teams Helmond, Wijkraad Mierlo-Hout, Gemeente Helmond, LEV groep, de woningstichtingen Compaen en Wocom, maar ook Zorgboog en Savant zijn aanwezig om, indien gewenst, te ondersteunen en hun informatie te delen.

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens de “Open Inloop Mierlo-Hout” en samen te werken aan een gezonde gemeenschap.